Всички Категории
Каталог

VMware vCenter Server 8 Foundation

  • Марка: VMware

VMware vCenter Server 8 Foundation

  • Марка: VMware

Характеристика:
Лесно внедряване
Бързо разположете vCenter Server като предварително пакетирано, оптимизирано и лесно за поддръжка виртуално устройство. Интегрирането на vSphere Update Manager във vCenter Server Appliance прави корекцията и надграждането бързо и лесно. RESTful API позволяват лесно повторяемо внедряване на vCenter Server Appliance от шаблон, ускорявайки времето за внедряване, както и намалявайки човешката грешка.

Разширяемост и мащабируемост в хибриден облак
Разширете безпроблемно вашата локална среда до базирани на vSphere обществени облаци, като VMware Cloud на AWS, без значение коя версия на vCenter Server използвате. Мащабното управление вече е подобрено: Управлявайте до 2000 хоста и 35 000 виртуални машини с едно копие на vCenter Server.

 

 

Подробно описание
Подробно описание +

Сертифицирани плъгини на vSphere Web Client:

Интеграция на Dell EMC OpenManagement за VMware vCenter
Huawei Technologies Storage NGC (Flex и HTML 5)
Подобрения на IBM Storage за vSphere
IBM Spectrum Protect vSphere уеб клиент
Infinidat Powertools (HTML 5)
Lenovo XClarity Integrator за VMware vCenter
NimbleStorage vSphere уеб клиент
StorMagic

Централизиран контрол и видимост
Администрирайте цялата си vSphere инфраструктура от едно място. Базираният на HTML 5 vSphere клиент ви позволява да управлявате основните функции на vSphere от всеки браузър, предлагайки повече отзивчивост и използваемост от всякога. Присвоявайте потребители на потребителски роли, търсете в инвентара на vCenter Server или осигурявайте нови виртуални машини с едно натискане на бутон.

Подобрено управление
Използвайте мощни инструменти, за да опростите управлението и да разширите своя контрол. Използвайте API за уеб услуги, за да постигнете рентабилна и гъвкава интеграция със съществуващи продукти за управление на системи. И използвайте различни версии на VMware vCenter Server, като същевременно позволявате cross-vCenter, операции за осигуряване на смесени версии, като vMotion, Full Clone и студена миграция.

Проактивна оптимизация
Разпределете и оптимизирайте ресурси за максимална ефективност с нашия софтуер за управление на сървъри. Управлявайте до 70 000 виртуални машини и 5 000 хоста в 15 екземпляра на vCenter Server. Използвайте vSphere HA и DRS клъстери, за да поддържате до 64 хоста и 8000 виртуални машини. Дублирайте роли, разрешения и лицензи в инфраструктурата, така че можете едновременно да влизате, преглеждате и търсите в инвентара на всички vCenter сървъри. Свържете множество vCenter Server Appliances и увеличете видимостта, без да използвате скъпоструващи балансьори на натоварването.

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!