Всички Категории
Каталог

CCleaner Professional 2023

  • Марка: Piriform

CCleaner Professional 2023

  • Марка: Piriform

Оптимизатор на производителността
CCleaner 6 с Performance Optimizer нашият нов, патентован Performance Optimizer замразява ненужната фонова активност, за да повиши производителността на вашия компютър, като го кара да се чувства чисто нов отначало! Насладете се на цял ден живот на батерията в движение, подобрено игрово изживяване и още.


Програма за актуализиране на драйвери
Кажете „да“ на по-добра визуализация, звук, по-бързо изтегляне и поточно предаване. И това е само началото! Програмата за актуализиране на драйвери ви помага да поддържате основни части от работата с вашия компютър работещи както трябва, като актуализира остарели софтуерни драйвери, идеални за игри, творчески хобита и др.


Проверка на здравето на компютъра
Новата проверка на здравето на CCleaner анализира вашия компютър и препоръчва бързи поправки, след което автоматично го настройва и актуализира, така че да стартира и работи по-бързо и е по-сигурен.

По-бързо стартиране
Много програми работят тихо във фонов режим, когато стартирате компютъра си. CCleaner ви помага да ускорите времето за зареждане на вашия компютър, като ви позволява да деактивирате ненужните програми.


Наградена PC оптимизация
Доверен от милиони и приветстван от критиката, има причина CCleaner да е любимият инструмент за оптимизиране на компютри в света! Лесен за използване, почистване с едно щракване, така че начинаещите да могат да оптимизират своите компютри за секунди. Плюс това, той е пълен с разширени функции за опитни потребители.

Подробно описание
Подробно описание +

1-щракване актуализира целия ви софтуер
Остарелите приложения са риск за сигурността. Старият софтуер може да има уязвимости, които бързо се откриват и споделят сред киберпрестъпниците. CCleaner актуализира вашия софтуер автоматично, за да затвори дупките в сигурността, преди да бъдат открити.


По-бърз компютър
Вашият компютър работи ли бавно? Когато остарее, той събира неизползвани файлове, настройки, приложения, които отнемат ресурси, и остарели драйвери, което може да го направи все по-бавен и по-бавен. CCleaner почиства тези файлове, временно замразява приложенията, когато не ги използвате, и актуализира софтуерните драйвери, за да направи вашия компютър по-бърз.


По-безопасно сърфиране
Рекламодателите и уебсайтовете проследяват вашето поведение онлайн с бисквитки, които остават на вашия компютър. CCleaner изтрива хронологията на търсенето и бисквитките на вашия браузър, така че всяко сърфиране в интернет, което правите, остава поверително и самоличността ви остава анонимна.


По-малко грешки и сривове
С течение на времето вашият регистър може да се претрупа с грешки и повредени настройки, които водят до сривове. Остарелите софтуерни драйвери също могат да причинят подобни проблеми. Патентованата програма за почистване на регистъра на CCleaner изчиства тази бъркотия, за да направи вашия компютър по-стабилен, а Driver Updater ви помага да поддържате всички непокорни, остарели драйвери.

 

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!