Всички Категории
Каталог

ESET NOD 32 AntiVirus 1PC 1 year

  • Марка: ESET

ESET NOD 32 AntiVirus 1PC 1 year

  • Марка: ESET

ESET NOD32 Antivirus представлява нов подход към наистина интегрирана компютърна защита. Най-новата версия на контролния механизъм ESET LiveGrid® използва скорост и точност, за да защити вашия компютър. Резултатът е интелигентна система, която непрекъснато открива атаки и зловреден софтуер, който може да застраши вашия компютър.
ESET NOD32 Antivirus е цялостно решение за защита, което комбинира максимална производителност с минимално въздействие върху системата. Усъвършенстваните технологии използват изкуствен интелект, за да предотвратят проникването на вируси, шпионски софтуер, троянски коне, червеи, рекламен софтуер, руткитове и други заплахи, без да засягат производителността на системата или да прекъсват компютъра ви.

 

Подробно описание
Подробно описание +

Характеристики и предимства

Обновен потребителски интерфейс
Потребителският интерфейс в тази версия е значително подобрен и опростен след резултатите от тестовете за използваемост. Всички условия и известия на графичния потребителски интерфейс са старателно преработени и интерфейсът вече предлага поддръжка за езици с писане отдясно наляво, като иврит и арабски. Онлайн помощта вече е интегрирана в ESET NOD32 Antivirus и предлага динамично актуализирано съдържание за поддръжка.

Антивирусен и антишпионски софтуер
Проактивно открива и почиства известни и непознати вируси, червеи, троянски коне и руткитове. Advanced Heuristics дори открива неоткриван преди това злонамерен софтуер, като ви предпазва от неизвестни заплахи и ги неутрализира, преди да успеят да причинят щети на вашата система. Защитата на уеб достъпа и защитата от фишинг следи комуникацията между уеб браузъри и отдалечени сървъри (включително SSL). Email Client Protection осигурява контрол на имейл съобщенията, получени чрез протоколите POP3(S) и IMAP(S).

Периодични актуализации
Периодичното актуализиране на механизма за откриване (преди известен като "база данни със сигнатури на вируси") и програмните модули е най-добрият начин да постигнете максимално ниво на защита за вашия компютър.

ESET LiveGrid®
(Репутация, базирана на облак)
Можете да проверите репутацията на работещи процеси и файлове директно от ESET NOD32 Antivirus. Контрол на устройството Автоматично проверява всички USB памети, карти с памет и CD/DVD. Блокирайте сменяеми носители въз основа на тип носител, производител, размер и други атрибути.

HIPS функционалност
Можете да персонализирате поведението на системата по-подробно, като посочите правила за системния регистър, активните процеси и програми и оптимизирате нивото на защита.

Геймърски режим
Отлага всички изскачащи прозорци, актуализации или други интензивни системни дейности, за да запази системните ресурси за игри и други дейности на цял екран.

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!