Всички Категории
Каталог

Аксес пойнт HP PROCURVE MSM320

  • Марка: HP

Аксес пойнт HP PROCURVE MSM320

  • Марка: HP

J9368A HP ProCurve MSM320-R WW е високопроизводителна безжична точка за достъп, предназначена да осигури надеждна и сигурна безжична връзка на малки и средни предприятия. Точката за достъп е проектирана да поддържа безжичния стандарт IEEE 802.11n, който осигурява по-бърза безжична връзка в сравнение с по-ранните стандарти.

Дизайн и характеристики
Точката за достъп J9368A HP ProCurve MSM320-R WW е проектирана да бъде компактна и лесна за инсталиране на всяко място. Точката за достъп е проектирана да се монтира на стени или тавани и се доставя с монтажен комплект, който я прави лесна за инсталиране. Устройството е с размери 6,9 x 6,9 x 1,4 инча и тежи 0,93 паунда, което го прави достатъчно малко, за да се побере в тесни пространства.

 

Подробно описание
Подробно описание +

Устройството разполага с две вътрешни антени, които осигуряват обхват до 300 фута на закрито и до 600 фута на открито. Точката за достъп поддържа безжичния стандарт IEEE 802.11n, който осигурява скорост на безжично свързване до 300 Mbps. Устройството също така поддържа WPA и WPA2 безжични протоколи за сигурност, които осигуряват високо ниво на сигурност за безжичните мрежи.

Точката за достъп J9368A HP ProCurve MSM320-R WW има уеб базиран интерфейс за управление, който позволява на администраторите да конфигурират устройството и да наблюдават неговата производителност. Устройството поддържа захранване през Ethernet (PoE).

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!